Despre noi

Suntem Mihaela si Matei, un cuplu cu o viață armonioasă, plini de energie și optimism.

Avem un stil de viață echilibrat , sănătos, fără stres, cu o alimentație bazată pe nutrienți de calitate.

Suntem amândoi certificați  ca Tehnician Nutritionist, iar Matei este in plus certificat Precision Nutrition Coach Level 1.

Oferim consultanță și coaching in nutriție, stil de viață sănătos și anti-aging, folosind produse si tehnologii nutrigenomice.

Călătoria lui Matei

Anul 2009 a reprezentat un moment de cotitură pentru mine, când viața mi s-a schimbat fundamental, de la deznădejdea cauzată de o boală considerată incurabilă, la vindecarea in câteva luni.

Am fost diagnosticat cu cancer limfatic în stadiul patru.  Medicii mi-au dat maxim 5 ani de viață doar în cazul în care aș fi făcut chimioterapie și radioterapie.

Pentru că întotdeauna am crezut în puterea minții, si in faptul ca organismul are capacitatea de autovindecare, am decis să nu fac niciun tratament distructiv (chimio sau radio terapie). Am ales sa fac doar perfuzii cu anticorpi și, in rest, să mă vindec singur, schimbând fundamental stilul de viață.

Desigur, aceasta a fost o opțiune personală, care a implicat un grad ridicat de responsabilitate din partea mea și a familiei mele.

Am început să studiez în profunzime modul de funcționare a creierului și a organismului, în general, de la nivel de celulă în sus, mi-am schimbat total modul de gândire, nutriția si stilul de viață și am reușit să mă vindec în cateva luni.  Am facut un PET CT la aflarea diagnosticului si unul dupa 6 luni, când s-a constatat remisia totală.

De atunci am considerat misiunea mea personală să împărtășesc oamenilor că nu exista boli incurabile, că orice se poate vindeca. Fiecare poate deveni stăpânul vieții sale, organismul se poate menține tânăr și oricine poate ajunge la armonie, la echilibru.

In această călătorie m-a însoțit si m-a sprijinit in permanență Mihaela, cu multa dragoste și devotament.

Prevenția e mai bună decât tratarea bolii

Noi am ințeles că pentru mentinerea sănătății e foarte important să te concentrezi pe prevenție, și nu pe tratarea bolii, cum fac cei mai mulți.

Totodata, am ințeles că nutriția este foarte importantă in menținerea sănătății și am decis sa aprofundăm acest capitol. Astfel, am obtinut amândoi certificarea ca Tehnician Nutriționist .

In plus, Matei este si certificat ca Precision Nutrition Coach Level 1.

Gândul care ne-a călăuzit in tot acest parcurs a fost să aflăm ce ar trebui sa faca cineva pentru a se menține sănătos. Suntem gata să impărtășim cu tine concluziile noastre.

Ne dorim să inspirăm cât mai multe persoane să-și imbunățătească stilul de viață. Ne bucurăm că una dintre primele persoane care ne-a urmat exemplul este chiar fata noastră, Irina, care este cofondatoarea școlii de anti-aging RCOACH.

Dacă ai intrebări, comentarii sau dorești să colaborăm, scrie-ne la adresa de email  matei@younghealthy.eu.

Iți mulțumim că ai ales să ni te alături în această călătorie către o viață echilibrată și sănătoasă!